• Ново
висококачествени предпазни ръкавици от овча кожа, кафяв / бели кожени работни ръкавици, износоустойчиви меки и удобни ръкавици

висококачествени предпазни ръкавици от овча кожа, кафяв / бели кожени работни ръкавици, износоустойчиви меки и удобни ръкавици

BGN 19.00
BGN 23.98
Брой продукти
На склад


Нашите за световните продажби на магазини, боли марка е гаранция за качество! Ние предлагаме най-добрата цена, добре дошли да купуват в големи количества, има приятна отстъпка от цената! Моля, изпратете електронно писмо на консултант! Ние предлагаме различни видове транспорт, доставка, пощенски, търговски куриер и т.н.
Изпращаме в останалата част от света, ако не можете да изберете доставка до вашата страна, моля, изпратете електронно писмо на консултант!
Име : висококачествена къси ръкавици от овча кожа
Брой продажби на : 1 двойно / чанта
Размер : дължина-23 см. * широчина-10,5 см
Опаковка : непрозрачен запечатан плик, 1 двойна независима опаковка
Характеристики :
Ръкавици от овча кожа да бъде мека изолация, устойчивост на износване, противоизносностью, анти-лаг, увеличаване на силови части, запястной закопчалки на велкро. Ръкавици от овча кожа за носене, против износване, против износване, преумножаващи сила, особено за различни трудови операции. Особено за различни трудови операции.
Основната цел на водача, дейност, движение, механична обработка, езда на открито, катерене, облекло заваръчни работниците и служителите, може да осигури на служителите на сигурност и комфорт.
Руски клиенти, моля имайте предвид, получателят, моля напишете пълното си име. корабната компания трябва да се пълното име, за да изпратите пакет.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние ще ви изпратим подробности, в рамките на 10 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни,което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.Моля, обърнете внимание,че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси,брокерски такси,такси и данъци за внос в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на deliery. Ние не ще възстановим цената за доставка за отказ от изпращане.Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса,и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността,купувачът носи отговорност за такива щети или загуби,и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Ние също така предлагаме 6-месечно безплатно поддръжка.Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

Други функции

Цвят:
кафяв, бял
Класификация:
Работни Ръкавици
Номер На Модела:
работни ръкавици
Размер:
23*10.5cm
Материал:
Овча кожа
Видове:
мъжете и жените общи
Характеристики:
кожени работни ръкавици

Най-добри сделки