• Ново
100 бр / Пакет маникюр ръкавици Wrap Antislip Latex Пръсти Нокти Против Injured Finger Protection за еднократна употреба Бяла гумена Капачка за нокти

100 бр / Пакет маникюр ръкавици Wrap Antislip Latex Пръсти Нокти Против Injured Finger Protection за еднократна употреба Бяла гумена Капачка за нокти

BGN 5.00
BGN 7.52
Брой продукти
На склад

Име на продукта : липсата на комплекта отпечатъци, прах опаковка : вземане 100pcs / bag или 500g/bag съставки : 100% сконцентрированный естествен латекс, липсата на пластификатор, силиконово масло, амоняк. Ползи : 1.Изберете мъх, морски водорасли, загородку Artemisia, Nepeta и други боядисани зеленчуци, за да носите, за да се предотврати ръка запятнанную зеленчуков сок; първи down арахисы, соя и други мивки с храна, като се носи, за да се предотврати страна на компютърно цифрово управляеми шлайфмашини болка, несенную. 2. пръстите на ръцете, на краката ранени след къпане, за да се предотврати попадането на вода в раната инфекция. 3.за аналната вътрешна медицина и така нататък. 4. изпратете пари, раздавайте вестник, когато носите на пръстите, ръката не се плъзга, помислете и ръка не пачкается. 5. вземете диск, мъниста и т.н., да Не се оставят пръстови отпечатъци и петна от пот. 6.Не носете ръка в ръка, за да се предотврати износване. 7. с пластмасови пакети пакетиран детайли, джоб не е лесно да отворите, да носят комплекти от пръсти, е лесно да се реши. 8.Когато пиша на дъската с тебешир, с пръст на големия пръст, указательном пръст, средния пръст, да не се допуска тебешир, подходящ за учители.
Руски клиенти, моля имайте предвид, получателят, моля напишете пълното си име.корабната компания трябва да се пълното име, за да изпратите пакет.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.Ние ще ви изпратим подробности, в рамките на 10 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни,което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.Моля,обърнете внимание,че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси,брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си.Тези допълнителни такси могат да се събират по време на deliery. Ние не ще възстановим цената за доставка за отказ от изпращане.Цената на доставката не се включва никакви данъци inport, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността,купувачът носи отговорност за такива щети или загуби,и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец.Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка.Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.Ако е необходимо да се замени някоя подробност,купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.

Други функции

Цвят:
Розово 100шт, Бяла 100шт, жълто 100шт, черно 100шт, Бял 500 гр, черен 500g, розово 500g, жълто 500g
Материал:
Латекс
Класификация:
Работни Ръкавици
Номер На Модела:
JB-ST1002
Размер:
M

Най-добри сделки