• Ново
HACCURY Bubble spirit level кръг пузырьковый ниво на пластмасови кръгли пузырьковый ниво 25 * 10мм 30*11mm

HACCURY Bubble spirit level кръг пузырьковый ниво на пластмасови кръгли пузырьковый ниво 25 * 10мм 30*11mm

BGN 1.00
BGN 2.69
Брой продукти
На склад


HACCURY Bubble spirit level кръг пузырьковый ниво на пластмасови кръгли пузырьковый ниво 25 * 10мм 30*11mm
За Компанията
Ние сме специализирани в производството и маркетинга на компанията.
Ние имаме повече от 500 вида продукти. Те включват в себе си серия от стъклени мехурчета ниво, серия от метални мехурчета ниво, серия от пластмасови мехурчета ниво, серия от електронни мехурчета ниво, серия от електронни датчици за ниво и серия от електронни компенсатор на нивото и т.н.
Нашите продукти са широко използвани в геодезически и картографска индустрия, лазерна приборостроительной индустрия, тегловен приборостроительной индустрия, электроинструментальной промишленост, машиностроенето, космическите изследвания и военната промишленост и т.н.
Ако ви трябват специални видове на всеки продукт, моля, свържете се с нас свободно.
Плащане
Ние приемаме Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ;
Ако не можете да направите своята поръчка веднага след завършването на поръчката, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 5 дни.
Доставка
Ние ще изпратим пакет в рамките на 1-5 работни дни за вашите поръчки. Всички детайли често ще бъдат потопени въздушна поща стълб Кит, e-пакет, въздушна поща Yanwen.Ако имате нужда от бърза доставка, моля свържете се с нас.Ние се опитваме да направим всичко възможно, за да ви предоставим най-доброто обслужване.
В Русия Brizal клиент : E conomic post към вас обикновено трябва да 30-60 дни до вас, понякога е необходимо, докато на 90-120 дни, когато я поръчате, моля, обърнете внимание на време,
Ако не сте получили своята пратка в рамките на 60 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас навреме. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.
Забележка : ние изпращаме само на посочения по поръчка адрес. Купувачът носи отговорност за всички данъци, митнически и други такси, произведени в страната на купувача!
Рекламации И Връщане На Парични Средства
Ние предлагаме гаранция от 180 дни на всички изброени продукти.Ако получите дефектна пакет, той може да бъде върната в рамките на 10 дни, след като сте се регистрирали пакет.
Моля, обърнете внимание, че върната стока трябва да бъде в първоначалните условия, и купувачът трябва да носят такса за обратна доставка.
Коментари
Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка ще ни е най-добрата възвръщаемост за обслужване на вас. Ако се чувствате удовлетворени от нашите продукти и услуги, моля, оставете ни своя положителен отзив. Вашите коментари ще бъдат високо оценени и ще ни помогне по-добре да ви служи.
Ако не сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, свържете се с нас преди да изпратите отрицателна обратна връзка. Как само ще се появи съобщение за проблем, всички наши служители ще се погрижат по най-добрия начин да ви помогне да решите разреши проблема. Благодаря ви за разбирането.
Работно Време
От 8 : 30 до 12 : 00 ч., 14 : 00-18 : 00, от понеделник до петък
9 : 30-12 : 00 ч. събота

Други функции

Номер На Модела:
YY-2510 YY-3011
търговска марка:
ХЭККЕРИ

Най-добри сделки