• Ново
Самозалепващи оборудване запечатване на уплътнението бескаркасное прозорец разтегателна крилото екранната вратата на Долната дърпане корк запечатване 25мм / 35mm /

Самозалепващи оборудване запечатване на уплътнението бескаркасное прозорец разтегателна крилото екранната вратата на Долната дърпане корк запечатване 25мм / 35mm /

BGN 16.72
Брой продукти
На склад


Пукнатини и пространствата около врати и прозорци могат да доведат до появата на проекти в дома си , което ще доведе до високи разходи за отопление и охлаждане. Нашите силиконови печати Weatherstrip се използват за уплътняване пропуски около прозорци и врати, които могат да пропуснете едно потребителско въздух и външния въздух. Те също могат да помогнат за предпазване от нежелана прах, насекоми и цветен прашец в топлото време на годината. Те са чудесно решение за подмяна на стари или износени уплотнителей врати и прозорци , образувайки бариера срещу външния въздух.
Как да разберете, имате ли нужда от моя вратите/прозорците уплътнителни ленти или не ?
Отваряне и затваряне на врати води до отслабване на изолация или звукови бариери, които причиняват постоянна корекция. Осигуряване на звукоизолация на вратата включва работата не само над вратата, но и над рамката и вратата косяком. Добро правило е да запомните, че ако светлината минава през това , звук непременно ще последва. Използвайте светъл източник на светлина, за да проучи работата на наличието на дупки, през които може да проникне звук.
Има шест цвята и пет Ширини. Те са бели, черни, сиви, кафяви, прозрачни, високи прозрачни ширина 25мм, 35mm, 45 мм, 60мм, дори 110мм. Можете да намерите всички от тях в нашия магазин.
Разполага с много размери, за да отговарят точно. Добра устойчивост на компресия. Отлични изолационни свойства. Отлична устойчивост към стареене и озон. Отлична устойчивост на алкални съпротива и киселини. Отлично задържане на топлината и спестяване на енергия.
Полагане на 110mm ясна за разлика 0 до 70mm
Приложение
За Запечатване На Дъното На Врати
Начало weatherization-това е лесен и достъпен проект do-it-yourself, който може да бъде изпълнена през цялата година, за да помогне за намаляване на сметките за електроенергия, за намаляване на проекти, да се подобри комфорта в помещението, блокира насекоми/бръмбари/комари/прах/вятър/шум и защита на интериори от тежки метеорологични условия. Ние сме горди, че предлагаме набор от лесни за инсталиране на продукти за затопляне на прозорците, включително комплекти изолация прозорци, запечатващи уплотнителей, уплътнения на вратите и т.н. Използвайте ги, заедно с други продукти за затопляне, за да направите вашия дом по-удобен и енергийно ефективни през цялата година.

Други функции

Цвят:
Бял
Форма:
I
Ширина:
25mm, 35mm, 45mm
Тип:
Уплътнителни Ленти
Материал:
Силиконов Каучук
is_customized:
Yes
Размер:
to seal 0-28mm gap
Номер На Модела:
Самоклеящийся Материал
Приложение:
за уплътняване на хлабината 0-28 мм
Широк:
25мм, 35mm, 45 мм
Дължина:
5 meters
Цвят:
Frameless Застекляя Сползая Времето S Подложки, Запечатване На Алуминиева Дограма Възлагане На Лента
Изпълнение:
за блокиране на звука / на прах / насекоми / бръмбари / вятър / светлина / дим

Най-добри сделки