• Ново
50 бр пружини тръби тръби детайли

50 бр пружини тръби тръби детайли

BGN 23.98
Брой продукти
На склад


50 бр пружини тръби тръби детайли
Доставка
Подробности ще бъдат доставени в рамките на 1-2 работни дни, след получаване на плащането.
Ние ще използвате услугата въздушна поща стълб кит ( това обикновено отнема от 10 до 21 дни и ще продължи местния пощенски кабинета!)
Някои страни могат да бъдат доставени само за 10-20 дни, като САЩ , Великобритания, Австралия , Канада , Нова Зеландия, Испания и т.н.
Въпреки това, някои страни може да отнеме малко повече време, като Франция, Италия, Бразилия, Украйна, Русия и т.н.
Съединените Щати, Канада, Великобритания : 10-20 работни дни
Франция, Испания, Германия : 15-25 работни дни
Австралия : 10-20 работни дни
Бразилия, Италия : 20-35 работни дни
Друга държава : 10-40 работни дни
Време за доставка зависи от много причини, като например митническо.
Магазина е необходимо до 2 РАБОТНИ дни за обработка на вашата поръчка. Освен това, ако вие плащате впръскване, с чек, с помощта на Pay Pal, вашата поръчка не може да бъде изтрит, докато плащането не бъде извършено чрез Pay Pal.
Затова купувачът, моля, бъдете търпеливи към вашите опаковките! Благодаря ви за разбирането.
Ако това ще отнеме твърде много време, и вие все още не сте получили пратката, тя може да бъде загубена поща на или конфискована митница. Моля, свържете се с нас първо, преди да сте напуснали отрицателна обратна връзка към нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за решаване на проблеми по време на доставка!
PS : доставка в празнично време може понякога да се бавим!!
Връщане
Нашият магазин предлага 14-дневен (от момента на получаване на купувача) политика за връщане и размяна. Ако не сте 100% доволни от нашите продукти,можете да ги върнете в рамките на 14 дни за пълно възстановяване (цена+разходите за доставка, таксите за обратна доставка не е включена) или за споделяне. Ние ще изпратим на замяна, след като получим и ще се погрижим за върната стока(и). Ако поискайте връщане на парите, ние ще ви уведомим по електронната поща за вашия връщане, след като получим и ще се погрижим за върната стока(и).
Коментари
Ние благодарим на всеки купувач за положителна оценка, и ние ще оставим на върха ви, за поръчки, които са завършили и са оставили положителен отзив за нас. Моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни или неутрални мнения, бихме желали да имат възможност да решите всички проблеми.
Когато получите стоката си, моля, оставете положителен отзив , ние разчитаме на вас за нашето добро име !
БЛАГОДАРИМ ви! ЖЕЛАЯ ТИ КЪСМЕТ !

Други функции

Номер На Модела:
Система тръби
търговска марка:
Юг
Тон:
Система тръби

Най-добри сделки