• Ново
TZ10000MZGP 10 in 1 DIY гальванический BigPower Mini Metal lathe KIT, 60 W 12000r/мин. motor, стандартизирани за образование на децата, подарък

TZ10000MZGP 10 in 1 DIY гальванический BigPower Mini Metal lathe KIT, 60 W 12000r/мин. motor, стандартизирани за образование на децата, подарък

BGN 684.00
BGN 767.98
Брой продукти
На склад


Характеристики :
1. корпус на двигателя и баба са свързани. Максимална мощност на двигателя е 144 Вата при използване на по-мощен двигател. Някои от детайлите на електрически покрити, за да направите колата си по-красива и практична. Част в комплекта могат да се съберат в 8 вида машини с различна функция-лобзик, дървообработващ струг, метален струг, фреза, пробивна машина, мелница, ръчна преса, бормашина с разделителна плоча, само един вид на машината може да бъде сглобена всеки път.
2. основни части : баба, централен блок, на основата на лобзика, прах лобзика, острието двигател, скоростна, на основата на длета woodturning, напречен слайдер, голям слайдер, сверля лост, сверля маса, маса лобзика, съединителна детайл, задната част на баба, панел wheelhead хартия, споделяне на позиционер, хващам машина(всички части по-горе са изработени от метал), покриване на колана, шлайфане кръг, предпазител на колелото.
Технически параметри :
1. скорост на мотора : 12,000 rpm (задължителен избор 20,000 rpm)
2. Входно напрежение / ток / мощност : 12 VDC/5 A / 60 W.
Консумирана мощност превключване : 110В-240 V
3. Размер на работния плот пъзели : 90мм х 90мм
4. максимален диаметър на работния материал метален струг и дървообработващи машини : 50 мм
5. дължина на материала дейност на струг за метал и струг woodturning : 135mm
6. Разбивочная височина на струг за метал : 75mm
7. преместване на плъзгача : ос X 145, ос Y 32, ос Z 32.
8. цанга : 1-6мм
9. сверля размера на таблицата на дейност : 123 x 100mm
10. Максимален размер на workpiece закрепва менгеме машини : 50mm
11. максимален диаметър на детайла, притиснати трехщековым патрон : 50 мм
12.Има три кръга дупки на разделителната плоча и всеки кръг с еднаква стойност дупки.
Брой на дупки за всеки кръг е съответно 36,40,48. Ние можем да избират, както е уместно.
13.Всички машини са безопасни при допир, с изключение на смилане на металорежещи машини.
Той иска да го използва под ръководството на родители или учители, когато фреза се използва от деца. Дебелина на работния материал лобзика : масивна дървесина 4мм, шперплат 7мм, мека дървесина, 18мм, алуминий 0,5 мм, акрил 2мм. Това е един добър инструмент за семейства и училища, за да направи модел на самолет и други дървени модели на занаятите.
14. външен пакет, наречен кутия за съхранение, изработен от пластмаса, а не от стиропор. Вътре в кутията за съхранение са 3 прозрачни хранителни пластмасови кутии, съдържащи подробности за машината, както и още 2 прозрачни хранителни пластмасови кутии, съдържащи винтове. С добра опаковка, много по-лесно за учениците се съхранява част на машината, и това също увеличава срока на експлоатация на машини.
(Забележка : за да поставите някои детайли на определено място, ние разработихме 6 инсталационните канали в кутия за съхранение, както и всяка инсталация слот напълно е покрит с установочным блок . Така че подробности машини ще бъдат добре опаковани и лесно выниматься.)
Опаковка На Продукта :
Аксесоари За Продукти :
1. Изложбата Детайли За Продукта
1. машина за рязане на лук-лост :
Характеристики :
1. корпус на двигателя и баба са свързани.
2. основните части включват главоболие баба, централен блок, на основата на лобзика, корпус лобзика, нож двигателя, шестерню, маса лобзика , съединителната детайл, капака на задвижващия ремък и т.н. Всички части са изработени от метал, с изключение на капака на задвижващия ремък.
3.с отличителен дизайн, reciprocating острието касатьется безопасно в случай на контакт на пръста-то е само причинява малка вибрация без сегменти когато контактът на кожата.

Други функции

CNC или не:
Нормален
Състояние:
НОВО
търговска марка:
GKTOOLS
Номер На Модела:
TZ10000MZGP
Тип:
МИНИ СТРУГ 10 В 1

Най-добри сделки