• Ново
JSM 50 бр./кор. смесени 3D рибешки очи олово корона риболовни куки высокоуглеродистая стоманени риболовни куки стръв за океана лодка рибарска обзавеждане

JSM 50 бр./кор. смесени 3D рибешки очи олово корона риболовни куки высокоуглеродистая стоманени риболовни куки стръв за океана лодка рибарска обзавеждане

BGN 17.00
BGN 33.92
Брой продукти
На склад


Търговска марка : JSHANMEI
Материал : высокоуглеродистый стоманена сплав
Тегло : 7,2 грама, 3,8 г, 1,8 г, 0,9 г
Количество : 50шт
(7.2 g : 10шт, 3.8 g : 20pcs, 1.8 g : 10шт, 0.9 g : 10шт)
Забележка : цветовете могат да се различават от изображението. Това е случайност. измерване и тегло могат да имат грешки 0-2, моля, не обръщайте внимание. Благодаря
1. Срокът за доставка ще бъде удължен на 10~30 дни, освен ако на опаковката все още не е взето, ние ще ви върнем парите или да ви изпрати нова стока.
2. Липсата на отслеживающей информация.
Моля, следете си пакет за уеб сайт 17track след като пакетът бъде изпратен. Ако през 7 дни, все още няма информация за проследяване, моля, оставете ни съобщение възможно най-скоро.
3. грешните храни или грешно количество.
На етикета на опаковката, моля да ни показва снимки на етикета и продукти, ако нашата грешка, ние ще изпратим вас нови правилните продукти или ще възстановим частично парите в теб. За дължина на измерването може да има грешка в няколко милиметра. Това е позволено, моля, не обръщайте внимание.
4.доставка.
Всички пакети се доставят в рамките на 3 дни след потвърждаване на плащането, времето за доставка може да се забави заради празника, лоши метеорологични условия, обичаи или други условия, Ако намерите доставка необичайни, моля, свържете се с нас бързо. Благодарим ви за разбирането.
5. обратна връзка.
ние не можем да приемем никакви отрицателни коментари. Това не може да реши всички проблеми. Ние ще направим всичко възможно, за да обслужим всички, и ние не ги накараме да се чувстват разочаровани. моля, дайте ни Пет звезди и положителни отзиви.Обратната връзка е много важна за нас.
6. спор.
ние не се надяваме, че ще откриете спор. този спор не може да реши всички проблеми. Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас. Ние ще се опитаме ни най-доброто, за да го разреши за вас. Вашето удовлетворение е нашата най-великата сила.

Други функции

Форма:
риболовни куки с оловна глава
Материал:
Высокоуглеродистая Стомана
Тип:
Остър Кука
търговска марка:
JSHANMEI
С линийка или не:
No
Позиция:
Риболов На Океанските Кораби
Брой:
50

Най-добри сделки