• Ново
Безплатна Доставка!!! Комплекти детектори за метал / електронен модул САМ production (резервни части)

Безплатна Доставка!!! Комплекти детектори за метал / електронен модул САМ production (резервни части)

BGN 20.48
Брой продукти
На склад


..
Комплекти детектори за метал / електронно производство DIY
..
..
Описание на продукта
Комплекти детектори за метал / електронно производство DIY
..
Описание на продукта : 1, метал детектор може да открие препятствие зад метален материал, но на разстояние за откриване на ограничена. Този комплект метални детектори позволява откриване на препятствия за 5-сантиметровой дебелина на метала. Схемата се управлява от батерия 9 V. 2, Схемата работи : регулиране на променлив резистор VR1 до съответното работно състояние, люлка на транзистора Q1, в Q1 на рулони полюс C колебания на напрежението, сшитое Т1 с полюс Q2 b, отива високи, Q2 наситени проводимост, така че C е изключително ниска. 3, когато метален предмет се намира близо до бобината T1, първоначалното колебание на магнитното поле на повреди, колебанията на напрежението се намалява, b Q2 става изключително нисък потенциал за Q2 се изключва, C е изключително висок потенциал, Q3, Q4 е включен, лампата светва. Списък на доставка : ръководство на потребителя (включително схема, инструкции за инсталиране, обяви части), печатна платка, батарейные линия 9 V. (Недостойная батерия) размерът на таксата : 140мм"35mm материал : печатна платка
..
Добре дошли в нашия магазин, се доставят тук, можете да се свържете с мен свободно, ако възникнат някакви въпроси,обикновено ние ще изпратим на спецификацията, код по електронната поща . надявам се да има бизнес с вас.
компенсация : ние само признаваем обезщетение кредитна карта, западните връзка. Извиняваме се за това, че не можем да се вземат други начини на плащане, като чек или пощенски превод . Доставка : ние изпращаме стоки по целия свят, но Италия, Нигерия, Бразилия отнеме много време за доставка . Преди покупката, моля, уверете се, че вашият адрес е правилен. Или не, моля, поправете го, преди да изпратите плащане по целия свят от Хонг конг в рамките на 12-24 часа след получаване на плащането, и ние ще ви даде номер за проследяване, възможно най-скоро. понякога искаме да го плоска въздушна поща стълб Ако веднъж един поръчка на ниски цени.Надявам се, че разбирате. ние ви препоръчваме доставка DHL или EMS, и ние получихме отстъпка за вас,можете да я получите в рамките на 4-9 работни дни . това отнема около 15-30 дни обикновено ако доставката въздушна поща стълб кит/Хонг конг обратна връзка : обратната връзка е много важна за нас, pls ме остави обратна връзка 5 звезди, ако вие сте доволни от нашите услуги и нашите детайли,или pls контакт с мен, ако имате някои проблеми с нашите детайли.ние ще решим проблема възможно най-скоро. Гаранция и връщане : 12 месеца гаранция на дефектни стоки (с изключение на стоки, повредени и / или неправилно използвани след получаване). Купи с увереност искане за връщане или подмяна на разположение само за молбите в рамките на 1 седмица след получаването на пратката и връщане на стоката в същото състояние, че и полученият. Моля, свържете се с нас, за да поиска разрешение за връщане. Вашето име, номер на аукцион и причината за връщане, трябва да бъдат включени в електронното писмо. Всички върнати стоки, трябва да съдържа всички оригинални опаковъчни материали. Моля, внимателно переупакуйте стока. Ние ще проверим върнати стоки и незабавно ще изпрати на купувача заместител в случай на откриване на дефекта. Ако по-подходящ заместител е на разположение, тогава ще се осъществи възстановяването. Разходите за доставка и обработка, както и премии не се възстановяват.

Други функции

Съвместим Марка/Модел:
Няма
търговска марка:
MEIBAI
Съвместим:
Игрова Конзола

Най-добри сделки