• Ново
4 X Alien Cartoon Лого на Iron on Patch чудесен подарък за мъже и жени/ramakian

4 X Alien Cartoon Лого на Iron on Patch чудесен подарък за мъже и жени/ramakian

BGN 3.00
BGN 3.94
Брой продукти
На склад


начална цена : $6.10 цена : $00.89 цена : $2.81 цена : $.81 цена : $2.46 цена : $.55
end 4 X Alien Cartoon Лого на Iron on Patch чудесен подарък за мъже и жени / ramakian @ апликации : 4 бр./лот (по 2 броя за всеки цвят)
@ размер : моля, проверете размера на картинката по-долу.
Цена - това е цената за 4 бр.
размер 8*4 см - това са отлични сбирка лепенки за вашата колекция от сувенири. Можете да шият / път кръпка към кърпа, яке, джинсу, капак, тениска и т.н., Произведени от материал с висока устойчивост на топлина.
Моля, обърнете внимание : ако сте руски клиент ,моля, изпратете ни вашето пълно име(трябва да има три думи) след извършване на плащането. Тогава ние ще можем да изпраща стоки, по-бързо.
- Важно Известие" :
Може, облекло е безразлично скъсани и не годилась за ремонт?Прави ли клотер объркан, труден за почистване?Жалко, че такива дрехи не може да се носят!Сега залепете един плат стикер на тъкани и дрехи и може да стане още по-красива! На първо място, залепете едната страна на тъканната етикети, която е с горещо лепило-разтапят, за дрехи там, където вие искате.(не рвите пластмаса) след това обърнете дрехи, гладя дрехите, там, където върху плат стикер, цвят поставили чрез 10-13 секунди при затворена температура на ютията до температура от 120-150 градуса .(ако дрехата е дебела, е нужно много време,около 15-25 секунди), равномерно нагряване на тъканната етикети трябва да е задължително. Проверете, за да тъканно стикер плътно приклеилась към облеклото през 5 минути, когато тя се охлади.Ако не,направете това отново в този метод

Други функции

Вид На Продукта:
Пластира
Характеристика:
Ръчна Работа, Опазване На Околната Среда
Техника:
Апликация
Размер:
4*8cm
Стил:
Ютия-На
Номер На Модела:
wk458
Категория:
бродирана ютия на кръпка
Нагоре:
Някой друг cartoony логото на желязо на пластира
Aliexpress:
Безплатна доставка
Модел:
да се справим с това
Стил:
НАПРАВИ СИ САМ
Стиль1:
Жените / рамакян
Име:
Чужда кръпка
Цвят:
Същото, което и на снимката
is_customized:
Yes

Най-добри сделки