• Ново
Безжична система за повикване SINGCALL разговор на разговор, на големи сензорни два бутона с водоустойчива функция, бутони за повикване и за отмяна, APE520C

Безжична система за повикване SINGCALL разговор на разговор, на големи сензорни два бутона с водоустойчива функция, бутони за повикване и за отмяна, APE520C

BGN 19.18
Брой продукти
На склад


Къщи за гости пейджъри SINGCALL и система за управление. Това е устройство за аварийно повикване, което да осигури бързо и ефективно обслужване. Добре дошли, за да изберете нашите електронни пейджъри и приемници, безжични системи за повикване.
Основни характеристики :
Дизайн с квадратна и кръгла, гъвкава и лесна
Обадете се на пипане, лесно и удобно
360 градуса водоустойчив, обадете се по всяко време и на всяко място
Просто толкающее дъното показва гуманизированный дизайн
Конструирующ с квадратни и кръгли, като прост и модерен появата на
86 мм*86 mm гъвкав квадрат с голям кръгъл бутон с диаметър 50 мм и е чувствителна на допир реакция , което прави предизвикателството по-удобно.отдаване под наем на просто увеличаване на мода.
Супер голям сензорен бутон, да призоваваме за по-удобно.2 бутона-бутон за повикване и анулиране
Лесен и стабилен режим на влизане, явление мръсни код не се появява. Сигнал стабилен и Далечен бой.
Продукти SINGCALL имат сертификати CE, сертифицирана от FCC (Федералната комисия връзка), Ro HS (ограничаване на опасни вещества).
Пакетът включва :
Пейджър x 1

Често задавани въпроси : въпрос : Каква е ефективен обхват на безжичната система за повикване?
А на : ефективен обхват е около 500-800 м на поляната, разстоянието по права линия-около 40-60 м на закрито. И това няма да доведе до неправилно номер; намаляване на разстояние за откриване, тъй като с течение на времето. Въпрос : А какво ще кажете за това, че получателят не може да приеме сигнал поради големия поле и на по-голямо разстояние?
Отговор : устройство за усилване на сигнала да реши този проблем, и може да се използва без адаптер. Въпрос : колко дълго можете да използвате нова батерия?
Отговор : повечето батерии може да се използва в продължение на 2 години, а някои дори в рамките на 3 години, и ви е лесно да се замени батерията на безжичната система за повикване. Въпрос : А ако аз малко знам за този въпрос и не мога да го инсталирате?
А : този елемент е с пълна функционалност, но е лесен за употреба, единственото което трябва да направите е да инсталирате този елемент, в съответствие с инструкциите, отправленными ви, и ако все още се чувствате свален обърка, можете да ни остави съобщение и ние сме готови да ви помогне да решите всички въпроси.

Други функции

Номер На Модела:
APE520c
търговска марка:
SINGCALL

Най-добри сделки