• Ново
Нов RJ-45, RJ11 RJ12 CAT5 CAT 6 UTP Мрежа Lan кабел тестер тестов инструмент EM88

Нов RJ-45, RJ11 RJ12 CAT5 CAT 6 UTP Мрежа Lan кабел тестер тестов инструмент EM88

BGN 7.46
Брой продукти
На склад

Нов RJ-45, RJ11 RJ12 CAT5 CAT 6 UTP Мрежа Lan Cable Tester Test Tool EM88 характеристики на продукта
Поддържайте непрекъсната работа на вашата мрежа, чрез проверка на кабели, за да се идентифицират проблемните късо съединение, открити кабели, пресичащи двойки и други повреди на кабели
Използвайте за тестване на вашите домашно пач-кабели за Ethernet, за да се уверите, че те са в изправност преди да се свържете с вашите устройства
Изпитване на кабели RJ-45, телефонни кабели RJ11 и мрежови кабели
Контрастен led дисплей показва проблеми.Ръководство за преносимост.
Изисква една 9-вольтовая батерия (не е включена в комплекта)
Характеристики :
По-долу са необичайни връзки :
Ако един кабел, например кабел № 3, разомкнут, след това на два показателя № 3 на Основния тестер и дистанционно тестер не включатся.
Ако някои кабели не са свързани, няколко лампи не включатся съответно. Ако е свързано по-малко от две кабели, а след това нито един от тях не гори.
Ако двата края на кабела неупорядочены, например № 2 и № 4, а след това се извежда на екрана :
Главен тестер : 1-2-3-4-5-6-7-8-G
Дистанционно тестер : 1-4-3-2-5-6-7-8-G
Ако две кабелни закорочены, че нито един от съответните светлини дистанционно тестер не гори, а основната тестер остава непроменено. Ако от три кабела, включително три, закорочены, нито един от съответните лампи не свети.
Ако тест с пластир панел или стенни плочи излизат от строя, до балдахин ще бъдат свързани два кабела, които могат да се поберат един на друг (RJ-45).
Ако тестови кабели имат една и съща ос, BNC активира, когато кабела работи.
В този тестер се използва редуплицированная батерия 9 V.
Препоръчително е да се замени батерията, когато се появи някаква слаба светлина.(Батерии в комплекта не е включена.)
Главен тестер
Размер : 105 * 67*28 мм
Дистанционно тестер
Размер : 105 * 38*28 мм
1 X тестер за мрежови кабели изпращаме по целия свят (с изключение на някои страни и APO/FPO). Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. Ние ще ви изпратим пакет от Китай чрез въздушна поща. Срокът на доставка зависи от превозвача, митнически и пощенска изпращане на дестинацията и на други фактори.Повечето пратки можете да получите на 20 работни дни (4 седмици). См. по-долу информация за срока на доставка за събиране на количествени данни :
Ние приемаме заявки за връщане, по електронна поща, в рамките на 7 работни дни от датата на получаване на вашата поръчка. Ако продуктът е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна. Ако не сте доволни, когато получите стоката, моля, върнете го в продължение на 7 дни за подмяна или връщане на парите. Моля, свържете се с нас за да получите ръководството по възстановяване, преди да го върне. Всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и id на вашата поръчка. Ако продуктът е дефектен в рамките на 3 месеца, ние ще ви изпратим замяна, без допълнително заплащане, или ще ви предложим възстановяване след получаване на дефектните стоки. Ако продуктът е повреден след 3 месеца, все още можете да го изпратите обратно към нас. Искаме от вас едно ново след получаване на личност детайл. Но вие трябва да платите допълнителни такси за доставка.

Други функции

Тип:
Кабелен Тестер
търговска марка:
сентехия
Номер На Модела:
N/A
Пакет:
No

Най-добри сделки