• Ново
5,2-инчов LCD-дисплей за Huawei EVA-L09 EVA-L19 LCD дисплей+тъч екран дигитайзер+рамка за Huawei Acsend P9 подмяна монтаж

5,2-инчов LCD-дисплей за Huawei EVA-L09 EVA-L19 LCD дисплей+тъч екран дигитайзер+рамка за Huawei Acsend P9 подмяна монтаж

BGN 44.00
BGN 47.98
Брой продукти
На склад


5,2-инчов LCD-дисплей за Huawei Ascend P9 LCD Екран+сензорен екран дигитайзер рамка EVA-L09 EVA-L19 Aassembly подмяна на Pantalla
Проверете си първо, преди да инсталирате , ако се повреди го , няма връщане, няма гаранция !!!
Моля, обърнете внимание , че това е 5.2" за " P9 "
Характеристики :
• За екрана на дисплея с резервни части на допир екран
• Идва с претективным с найлонова торбичка и сигурна опаковка
• Изпробван преди натоварването и 100% работи добре
* Доставка в рамките на 3 работни дни след потвърждаване на плащането
Опаковка :
• 1pcs lcd+touch
Доставка :
• Да се уверите в интерес на купувача, можем да изпращате стоки е само в изброените страни
Гаранция
* Гаранция 1 месец. Купи с увереност!
• Ако продуктът не може да работи нормално, моля, проверете два пъти, за да потвърдите, че стоката е дефектна, и се свържете с наш представител за обслужване на клиенти възможно най-скоро, за да ни уведомите подробна проблем ,ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас.
Ако опаковката е повредена по време на транспортирането, моля, откажете се подпише пакет и се върнете при нас.След това незабавно се свържете с нас.Всички рекламации по погрешка не на продавача за връщане подлежат на 20%-ному повторна складированию, и купувачът трябва да плати разходите за обратна доставка. (Например, доведоха до грешен размер или грешен предмет).
Ние приемаме само в оригиналната опаковка. Моля, уверете се, че темата не е изкуствен саботаж. Ако сте закупили в ненадлежащем състояние, моля, имайте предвид, че таксите за доставка и обработка няма да ви бъде възстановена цялата такса за обратна доставка трябва да бъде платена от купувача гаранция прилага за подмяна или ремонт.Купувачите са отговорни за част от таксата за обратна доставка на връщане торбички.Запазваме си правото да откаже връщане на стоки, по обективни причини.
* Повърхността на надраска неправилно горивото лично оставят
• Екранът трябва да бъде тествана преди да инсталирате на телефона. в противен случай ние не даваме гаранция.
УВЕДОМЛЕНИЕ
Това устройство ще бъде тестван, преди да изпратите. Тази подробност трябва да се инсталира само сертифициран професионален техник. Това не е лесна настройка. Ние не носим никаква отговорност за щети на това и на собствения си обект поради неправилна инсталация. Ако не сте сигурни в това, което правите, ще ни позволи да направим това за вас. Купувайки този продукт, вие се съгласявате, че той абсолютно не подлежи на връщане, връщане и размяна!!!!
Коментари :
• Ние ценим вашия бизнес, ако сте доволни от нашите услуги, моля, дайте ни положителна оценка.
• Моля, свържете се с нас, преди да напусне някакви отрицателни или неутрални коментари. Нашата цел е да осигурим високо ниво на обслужване на клиентите, ние ще работим с вас, за да реши всички проблеми.
Контакти :
• Вие сте ценни купувачи, ако имате някакви въпроси.Ние се опитваме да направим всичко възможно, за да отговорим на вашите имейли, колкото се може по-скоро. въпреки това, поради големия обем на ежедневните входящи писма и разликата в часовите зони, ние няма да можем да отговорим на вашите писма незабавно. Ние се опитваме да ви даде отговор в рамките на 24 часа.

Други функции

Цвят:
Черно, Бяло, Златни
Номер На Модела:
За Р9
LCD-комплект:
ДА
Екран:
> 3
Разделителна Способност На Дисплея:
1920x1080
Вид На Допир Екран:
Капацитивен Екран
търговска марка:
хайбердфлай
Съвместим Марка:
Huawei

Най-добри сделки