• Ново
Оригиналната нова Антипылевая мрежа за Samsung Galaxy A3 A5 A7 A710f A510f A310 слушалка на ухото говорител мрежест скоба

Оригиналната нова Антипылевая мрежа за Samsung Galaxy A3 A5 A7 A710f A510f A310 слушалка на ухото говорител мрежест скоба

BGN 6.38
Брой продукти
На склад


Плащане
-Ние приемаме плащане само чрез Aliexpress.
-Моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, правото. Ние ще следват само вашия адрес, посочен при заплащане на доставка.
- Международни Купувачи? моля, обърнете внимание :
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
ВРЪЩАНЕ
-Ние предлагаме гаранция от 1 месец.
-Ако сте получили грешен, повреден, дефектен или стоки така, както е описано, моля, върнете го в продължение на 15 дни за подмяна или връщане на парите. Ние не носим отговорност за каквито и да е покупки след този 15-дневен период. Моля, свържете се с мен, преди да го върне.
- Возвратная доставка е отговорност на купувача, ако само възстановяване не е резултат от нашите грешки (например, сте получили грешен продукт). Ние плаща доставка за замяна обратно към вас, ако е необходима замяна.
Коментари
-Ние ще ви дадем обратна връзка, когато поръчката, ще бъде готов.
- Отрицателна обратна връзка нищо не решава. Ако имате проблеми с вашата поръчка, моля, първо се свържете с нас. Ние винаги сме готови да прави неща.
Свържете се с нас
-Моля, свържете се с нас с всякакви коментари, въпроси или предложения, които може да имате, ние ще се радваме да ви помогнем.
-Можете да се свържете с нас, оставяйки ни кратко съобщение или чрез изпращане на електронно писмо. Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Други функции

Цвят:
А310 Черно, А310 Сребърен, А510 Черно, А510 Сребърен, А710 Черно, А710 Сребърен
Съвместим Марка:
Samsung
Номер На Модела:
За Samsung Galaxy A3
Размер:
for Samsung Galaxy A3
търговска марка:
ДЖЕДКС
Компоненти:
За Samsung Galaxy A3
Съвместим :
За Samsung Galaxy A3
Класификация:
Мобилен Телефон Auti Пылезащитная Окото
Дескропция:
За Samsung Galaxy A3
Състояние:
Номер На Модела:
Безплатна доставка :
ДА
Предмет на:
високоговорител слушалка
Доставка:
с валиден номер за проследяване

Най-добри сделки