• Ново
Luxury 10 Peptide EGF Factor 24-каратово Злато, НАНО Essence Liquid Против Стареене Whitening Face Care Capsule smooth wrinkle Remove Ствие

Luxury 10 Peptide EGF Factor 24-каратово Злато, НАНО Essence Liquid Против Стареене Whitening Face Care Capsule smooth wrinkle Remove Ствие

BGN 22.00
BGN 26.88
Брой продукти
На склад


Luxury 10 Peptide EGF Factor 24-каратово Злато, НАНО Essence Liquid Против Стареене Whitening Face Care Capsule smooth wrinkle Remove Ствие
Какво означава EGF? The of EGF
Епидермалния растежен фактор = EGF
Анти узряване на Эпидермического фактор на растежа (EGF) в внимателност на кожата
Функция :
* Анти узряване
* Анти извивка чрез rejuvenating кожата, като стимулира пролиферацията на клетки
* Минимизиране на още
* Премахване на белези и петна чрез подобряване на структурата и състоянието на кожата
Получен с помощта на технологията на генното инженерство (микробный рекомбинантный) е напълно идентичен с природен EGF, известен като "фактор за красота", стимулира и регулира пролиферацията на стволови клетки. Поради своята рекомбинатной технология е напълно безопасна, не е като другите продукти, които използват човешки производни на стволови клетки.
ЭГФ е фактор на растежа, който играе важна роля в регулирането на растежа, пролиферация, диференциация и оцеляване на клетките. Той стимулира синтеза на ДНК, РНК, гидроксипролина, както и хиалуронова киселина, ускорява клетъчната пролиферацията и дифференцировку различни епидермална тъкан, като в епидермиса на кожата, на стомашно-чревния тракт и на роговицата.
Откриването на EGF донесе Стенли Равин и Рите Леви-Мотальчини Нобелова награда за физиология и медицина през 1986 година.
EGF действа като се свързва с висок афинитет към эпидермическим приемни устройства фактор на растежа (EGFR) на повърхността на клетките в крайна сметка води до синтеза на ДНК и пролиферация на клетките.
ЭГФ-това е високо ефективен фактор на разделяне на клетки с различна биологична активност. Той може да възстановява епидермиса, забавя стареенето, унил крапинки, потискат бръчки и хидратира кожата. Съдържанието на EGF в организма определя колко стара кожа.
При младите хора организмът може да произвежда достатъчно EGF, за да стимулира растежа на клетките на епидермиса, но с напредване на възрастта производство на EGF и постепенно ще намалява, а обновяването на клетките на епидермиса видимо се забавя. Дефицит ЭГФ ще доведе до по задержанный обветренный излекува, труден излекува белег, с напредването на възрастта кожата и образуването на морщинок, лунички и пигмент време.
В тези условия, проворное допълнение EGF ще бъде много важен. Въпреки естествеността, EGF изключително пътища и рядко може да си позволи това. rh-EGF обаче, рекомбинатный раса эпидермический фактор на растежа полученият технологията на генното инженерство. Той е идентичен с ЭГФ в човешкото тяло, така че да може да се използва като важна добавки, когато организмът спешно се нуждае от него.
Традиционен метод за намаляване на порите и намаляване на бръчките се състои в това, да въведат това само по себе си, и е било установено, че това води до сериозни странични ефекти, като се има предвид времето, необходимо за намаляване на бръчките. може да парализира нервите, а повторни инжекции причиняват скованост на мускулите и загуба на съзнание. Това също е много скъпо за администриране. rh-EGF, обаче е евтина и сега е първият избор за цел да премахне бръчките, без нежелани реакции Впрысок.
Rh-EGF е подходяща за хора от всяка възраст и е приложим както за мъже, така и за жените, особено за грижа за очите и лицето.
ЭГФ "фактор на красотата" на широко се използва в продуктите за грижа за кожата със следните резултати :
Подмладява кожата : EGF може да помогне стволовым на клетките на кожата абсорбира хранителните вещества, ускоряване на клетъчния метаболизъм, ускоряване на деленето и растежа на клетките на кожата, както и стимулира синтеза на хиалуронова киселина и гликопротеини.

Други функции

Воспользуйся:
Лицето
Тип Елемент:
Крем
Съставка:
24 ЗЛАТНИ НАНО ПРАХ EGF ФАКТОР
търговска марка:
Сназ
Държава / регион на производство:
Китай
Характеристика:
Подмладяващ Препарат
Номер На Сертификат:
G015054270
Номер На Модела:
24KGOLDEGF
Пол:
Жена
НЕТНО ТЕГЛО:
0,5 г
НЕТНО ТЕГЛО:
5 г

Най-добри сделки