• Ново
100x едностранно дегазационный PE вентил / с филтър смукателна вентилация вентилационни клапи за съхранение на кафе на зърна чанта кафе ROHS SGS

100x едностранно дегазационный PE вентил / с филтър смукателна вентилация вентилационни клапи за съхранение на кафе на зърна чанта кафе ROHS SGS

BGN 25.00
BGN 25.44
Брой продукти
На склад


Еднопосочен дегазационный клапан - това е тяхната тайна за запазване на прясно сварено кафе. След като кафе обжарен, той пуска газове чрез едностранно дегазационный клапан. Това позволява на CO2, выходящему от боб излезе от торбата, едновременно не позволява на нито един кислород обратно в чантата.
В своя най-разпространеното прилагане на клапан се използва за освобождаване от контейнера на газ, идваща продукт (като например пържени кафе), едновременно предотвратяване на попадането на въздух в контейнер и контакт със самия продукт. Освен това, то се използва в торби храна, медицински devical опаковка торби, чували храна за домашни любимци. etc.
с филтър
Продуктът трябва да се съхранява в оригиналната опаковка, далеч от пряка слънчева светлина. Трябва да се избягва прекомерното боравене.
Ако имате нужда от повече чанти/торбички от алуминиево фолио на замъка Цип-цип на кафе на зърна опаковка с капак, моля чувствайте свободни да се свържете ние.
За 250 г или 1/2 килограм има 2 размера :
Повече Цветове
Без цип
Използването на
Друго

Други функции

Спецификация:
valves with filter, valves no filter, bag 195x125x65mm, bag 255x90x60mm
силата на:
пневматичен
Налягане:
Ниско Налягане
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Структура:
Еднопосочно движение
Материал:
HDPE
Външен Диаметър:
20 mm ±0,1
Височина:
5,9 мм ±0,3
О-вентили:
163℃-168℃
Отворено налягане:
2-8 мбара
Въздушен Поток:
1-1. 3 л / мин при 6 мбара
Материал:
HDPE / полиетилен, качество на храната
Обхват на приложение:
защита аромат, клапан за понижаване на налягането за кафе на зърна

Най-добри сделки