• Ново
Повторно използване на Power Так с 75g a bag clearning и офис помощта на бесследной дограма, без нокти вискозный лепило Blu. Так JY-001

Повторно използване на Power Так с 75g a bag clearning и офис помощта на бесследной дограма, без нокти вискозный лепило Blu. Так JY-001

BGN 7.92
Брой продукти
На склад


Син на дължимата сума нето тегло-75 грама световно признати за безопасност и опазване на околната среда нетоксичен, за да не се нарани стената, не да оставя следи, рециклиране повече спокойствие могат да бъдат използвани, без да се оставят следи от лепило фиксиран ключ, подложка за мишка, свещ, свещник, стенни боядисване, вмъкване на бележки, ще бъде толкова лесно!
Защо ви е необходимо? За да предпазите дома си! Посоката за употреба ние можем да приемем, продажба на едро, моля свържете се с нас!
Плащане
1. Набирателни е безплатен сигурна плащане за услуга, която автоматично е на разположение за всички транзакции.
2. купувачът носи отговорност за всички данъци и/или такси, събирани в тяхната страна.
Shipmet & Доставката
1. Въздушна поща стълб кит нашите предпочитания от вас метод перевозкы на пратката и послана за плащане в рамките на 1-2 работни дни обезщетение.
2. Въздушна поща стълб кит е най-евтиният начин за пакет но той трябва 10-25days зависим ont той е Държава поставя к.
3. ние Supply други доставки, UPS Express Saver, UPS Expedited, EMS, DHL, Fedex, изберете това, което ви харесва, и се свържете с нас, за да променят крайната цена. 4.Ако все още не получавате своя пакет след 40 дни pelase свържете се с нас на първо място,ние ще ви помогнем да разрешите проблема или да върне парите си. 5. моля, оставете достъпен адрес на електронна поща, ние ще ви изпратим уведомление, след като ще доставим вашите продукти.
Коментари
Тъй като вашата обратна връзка е много важна за други клиенти и нашата фирма,ние искрено желаем ви да оставите положителен отзив за нас.
Моля, свържете се с нас преди да напуснат всеки негативен или неутрален коментар, ние ще работим с вас, за да реши всички проблеми.
Голямо благодаря!
Политика Retutn
Ние предлагаме безплатна 30-дневна гаранция за този продукт.
Трябва ли да бъдат необходими възстановявания :
Стъпка 1), за да се свържете с нас чрез Alibaba.com център за съобщения s message center
Стъпка 2) предоставите колкото може повече подробности за проблема, който сте срещнали
Стъпка 3), ще бъде издадено разрешение за връщане iterm
Стъпка 4) да върне стоката за последователен обмен на връщане *всички разходи по доставката за връщане са отговорност на купувача.

Други функции

Тип:
Стена
Тегло:
75 грама
Цвят:
Сини
Опаковка:
хартиена опаковка

Най-добри сделки