• Ново
Директни Продажби От 304 Неръждаема Стомана Кърпи За Баня Държач Кърпа За Ръце Пръстен Виси На Закачалка За Кърпи Хотел Квадратен Стил Монтиране На Стена, Матиран

Директни Продажби От 304 Неръждаема Стомана Кърпи За Баня Държач Кърпа За Ръце Пръстен Виси На Закачалка За Кърпи Хотел Квадратен Стил Монтиране На Стена, Матиран

BGN 34.00
BGN 41.41
Брой продукти
На склад

Продажба на едро фабрика
Поддръжка за OEM & ODM
Поддръжка drop shipping
Директни Продажби От 304 Неръждаема Стомана Кърпи За Баня Държач Кърпа За Ръце Пръстен Виси На Закачалка За Кърпи Хотел Квадратен Стил Монтиране На Стена, Матиран
Условия На Доставка
Ние гарантираме изпращане в рамките на 48 часа след потвърждаване на плащането (с изключение на празнични дни) изпращане на стоките ви като подарък.
Нашите цени за доставка включват разходите за доставка, преработка, опаковане и свързаните с това разходи за труд.
Ние водим по целия свят от Китай.
Срокът за доставка е прибл. От 14 до 20 работни дни (без събота и неделя и на официални празници) в повечето дестинации в САЩ / Великобритания / AU
Моля, свържете се с нас,ако не получи повече от няколко работни дни, ние ще решим този проблем в много кратки срокове.
За безопасността на стоките силно се препоръчва застраховка.
Международни Купувачи Забележка
1. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
2.моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.
3. Размери на реалния продукт може да се различават леко от нашата описание се дължи на използването на различни измервателни инструменти.
4. уведомление за клиент от Русия
Моля, уверете се, че сте ни предоставили своето пълно име при подаване на поръчка, в противен случай си парк не може да бъде доставен.
5. уведомление за клиента от Бразилия
Моля, дайте ни своя CPF номер при подаване на поръчката.
6. за да закупите кран уведомяване на клиента
Ако купувате кран съдържа маркучи, спецификация на маркуча за 1/2" по подразбиране, стандартен размер.
Ако имате нужда от размера на маркучи US 3/8 "или UK 3/8", моля оставете съобщение по поръчка.
Плащане
Ние приемаме Alipay, West Union, Набирателни и т.н.
Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.
Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 3 дни.
Гаранция
Всички продукти са под петгодишна гаранция. (Без аксесоари).
Ние предлагаме безплатна ремонтно обслужване за проблеми на качеството в първата година след покупката, рекламен купувачът заплаща разходите за доставка 2 начина.
За резервни части и аксесоари гаранцията не се отнася.
Ако стоката е дефектна при пристигане, клиентът има 3 дни, за да с датата на получаване и да го замените с нова. Ние оплачиваем една отговорност перевозкы на пратката пътя от Китай до вас, и ние перешлем замененное едно към вас въздушна поща на Китай. Моля, уверете се, че всички елементи, които не са повредени и са в годно за продажба състояние, когато ги получите. Моля, също така предлагаме качествено доказателство проблемите на качеството.
Моля, проверка на пратката при пристигането си пред куриер. Ако установите, че пратката е повредена или устройство се счупи, моля, откажете се подпише един парцел и се свържете с нас възможно най-скоро. Ние също трябва да си доказателство от транспортната компания, че пратката е повредена при пристигането си, и тогава ние можем отново да изискват от транспортната фирма обезщетение. В противен случай ние не приемаме никакви претенции за обезщетение от страна на купувача.

Други функции

Тип:
Халки За Хавлии
търговска марка:
Смешители
Surface Покритие:
неръждаема стомана
Номер На Модела:
TST-8558
Материал:
неръждаема стомана
Котва:
високо качество, не е обновен материал
Завърши:
Матиран Никел
Името на елемент :
халка за кърпи
Форма:
Площ

Най-добри сделки