• Ново
wxrwxy напояване на градината 20 мм лакът трън 25 мм огъване на ставите ирригационный конектор остър маркуч 3/4 ремонт на съвместни конектор 5 бр.

wxrwxy напояване на градината 20 мм лакът трън 25 мм огъване на ставите ирригационный конектор остър маркуч 3/4 ремонт на съвместни конектор 5 бр.

BGN 3.00
BGN 3.34
Брой продукти
На склад


wxrwxy напояване на градината 20 мм лакът трън 25 мм огъване на ставите ирригационный конектор остър маркуч 3/4 ремонт на съвместни конектор
Опаковка : 5шт 20 mm 25мм градински лакът, остър съединител, съединител за маркуч за напояване на градината, остър съединител за предотвратяване на падането, използване на Прецизни металообработващи машини за леене под налягане, размери, красиви продукти, продукти ABS, нетоксични материали, стабилна производителност, дълъг живот.
Технически спецификации на продукта:
Снимка на продукта физическо:
Забележка перевозкы на пратката : ние ще бъдем най-бързо време за вашата спедиция. Заявка за логистична информация http : / /www.17track.net/zh-cn като логистична забавяне, може да бъде 3-5 дни, ще покаже логистична информация, неделя на задължителните национални празници, ваканции, а не на доставка. Купувачите трябва да тарифа. Ние трябва да изпрати стоката на адрес, който сте оставили в системата, трябва да бъдат на английски адрес! Когато купувате стоки в Aliexpres, уверете се, че вашият адрес на правото на транзитно време зависи от вида на транспорта и разстояния на транспортиране на различни страни. В системата има вашата държава, превозното време. Можете да изберете най-добрия начин за логистика. Това е твоята сила. Гаранционни рекламации : когато вие получавате пакет, имате някакви въпроси, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти. Нека Не ни злонамеренную оценка моля, повярвайте, че ние ще ви дадем задоволителна програма, ние сме целостта на магазина, се надяваме да получим вашето разбиране и подкрепа. В някои страни, ние препоръчваме, за да си парцели са повече от $ 5, така че вие ще получите ефективни пълен логистичен номер, и тъй като някои страни са достатъчно развити, ние можем да замени най-добрата логистика. Руски колети с тегло над 2 кг, ние ще ви дадем най-добрият начин да изберете логистика. Надявам се, че разбирате. В случай на Бразилия и Чили, защото страната е далеч, ние ви обещаваме на 90 дни и да се надяваме да получим вашето разбиране.

Други функции

Тип:
Градински Конектори Вода
търговска марка:
WXRWXY
Пластмасов Вид:
КОРЕМНА ПРЕСА
Номер На Модела:
етикети NFL
Стандарт:
ANSI
Материал:
Пластмаса
Тип Конектор На Градински Вода:
Конектори За Ремонт На Маркучи
Име:
3/4 гибочных съединения
Технически характеристики:
Вижте Картинката
Тип:
Нетоксичен и безвкусен
Категория:
90 градуса конектор
Характеристики:
Противоизносный материал
Стандарт:
20 mm 25
Цвят:
Черен
Опаковка:
5 бр.
Тегло:
55g

Най-добри сделки