• Ново
Генератор на сигнали ICL8038 средна / ниска честота от 10 Hz-450 khz триъгълни/правоъгълен / синусоидална генератор модул от 12 до 15 в

Генератор на сигнали ICL8038 средна / ниска честота от 10 Hz-450 khz триъгълни/правоъгълен / синусоидална генератор модул от 12 до 15 в

BGN 7.00
BGN 7.82
Брой продукти
На склад

Описание :
Модул LC ICL8038, предназначени за работа в общите честотни диапазони. Той регулира от 5 кутия и генерира триъгълни вълни с ниска изопачаване, квадратни и синусоидални вълни от 10 Hz до 450 khz. Задължително вълна може да се използва за тестови сигнали, задвижващи сигнали, сигнали за носеща честота и т.н.; квадратна вълна може да се използва за смяна на сигнали, при пускане на сигнали, и т.н.; триъгълна вълна използват главно за сканиращи сигнали.
Характеристики :
Работно напрежение : 12 V ~ 15 V
Изход : триъгълна вълна, квадратна вълна и синусоидальная вълна.
Честотен обхват : 10 Hz ~ 450 khz
Ниска синусоидальная вълна изкривяване : 1%
Диапазон на работните цикли : от 2% до 98%
Плаващите ниска температура : 50ppm / ℃
Линейност излизане триъгълна вълна : 0.1%
Работна температура : 0 ~ 70 ℃
Размерът на таксата : 54,5*37,8 мм
Функции :
VCC, GND : работно напрежение
AC : с освобождаването на пристрастия dc
G : земята
DC : чист изходен сигнал
R11 : регулиране на честота
R12 : корекция на работния цикъл правоъгълна вълна
R13 : синусоидальная линейна корекция
R14 : амплитуда контрол
R15 : Линейна корекция на правоъгълна вълна
Скок, P2 : избор на различни форми на сигналите(триъгълни, квадратни или синусоидални вълни)
Скок P3 : избор на различни честотни диапазони
10 Hz-450 Hz
90 Hz-1,5 khz
940 Hz-15 khz
6 khz-120 khz
20 khz-450 khz
Пакетът Включва :
1 x ICL8038 източник на сигнал с ниска/средна честота форма на вълната генератор синусоидального сигнал модул
Скъпи приятели, ако вашата поръчка надвишава $5, Aliexpress не ни позволи да изпрати пакет по недоступному метод за проследяване на информацията за доставка (например, China Post Ordinary Small Packet Plus, 4 PX Singapore Post OM Pro). Така че, Моля, изберете Китай Пост въздушна Поща / Aliexpress Standard Shipping, ако вашата поръчка надвишава $ 5. Или pls разделят на вашата поръчка, можете да изпратите повече от 2 поръчки, уверете се, че вашият всяка резервация по-малко от $5, за да се уверите, че вашият всяка резервация по-малко от $5, Русия е по-малко от $2. Моля, изберете Китай Пост въздушна Поща / Aliexpress Standard Shipping, ако искате да получите пълна информация за проследяване. Благодаря ви за подкрепата!
Скъпи приятелю, ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важна за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние ще направим всичко възможно, за да реши всички проблеми и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.Благодаря ви за подкрепата!

Други функции

Размер На Дисплея:
3,0-4,9 инча
Направи си Сам пособия:
Електрически
търговска марка:
diymore
Номер На Модела:
icl8038

Най-добри сделки