• Ново
2015 Ice Cold Limited Edition by Morgan Strebler and SansMinds -Magic tricks

2015 Ice Cold Limited Edition by Morgan Strebler and SansMinds -Magic tricks

BGN 3.18
Брой продукти
На склад


demo : http : //v.youku.com/v_show/id_XODg1 NDI4 Mz Uy.html
Този нов DVD-диск " -най-новата и най-уникална работа Морган Стреблера към днешна дата. Съобщение има за цел да постави рекорд и не са предназначени за това, за да принадлежат на всички.
Само 700 комплекти някога ще бъдат произведени по света.
Представете си, че сте подход към човека, без подпори, без предварителна подготовка, а зрителят нищо не пише. Търсите директно в ничий очи и започнете да разкрие подробности за живота си, за миналото си и най-тъмната страна, която човек държи запечатан дълбоко в сърцето си. Това Е Светият Граал!
Ето какво казват за ледената студа уважаеми господар.
"..Аз бих препоръчал [ледено студено Морган] сериозно практикуващ. Въпреки че можете да не се съглася с всичко, няма съмнение в това, че неговото четене е много силен и ефективен."
- Боб Касиди
"..Всеки, който сериозно се отнася към студения четене, със сигурност ще трябва да намери време, за да изглежда и да се включат [методи леден студ]."]
- Марк Салем
- ..Това се разглежда като първи клас. [Техника леден студ] позволява да се докаже свръхестествена способност да се проникне в нечий ум. Това не е просто ментализм, това е най-якото четене на стероиди.. :
- Лука Volpe
Леден студ-това е поредица от практически техники, които позволяват сериозно практикуващите mentalism даде потресаващи показания. Това е директна. Това е лично. Това е спорно. Леден студ-това е един съвременен подход Морган към традиционните методи на студено четене. В книгата "ледено студено" Морган обяснява техники, които той е развил за последното десетилетие. С помощта на уникалната "система без пропуски" Морган можете да създадете безопасна мрежа за безплатно обучение в четене. Това е като джаз в ментализме. Имате пропуск, за да бъдат пренебрегнати светофар и свободно да тичат, четене на чиито мисли. Ако сте сериозно за развитието на техните способности в ментализме, то сега имате шанс да добавите към вашата колекция нещо, над което Моган е работил през последните десет години.
Q&A
Практични ли леден студ в реалния свят?
Никакви детайли, заготовки или на нещо друго, освен на теб и съзнанието на зрителя. Това е толкова практично, колкото е възможно.
Дали леден студ пълна рутина или просто методи, които можете да приспособите към собствените си рутина?
Леден студ-това е серия от техники, които всеки може да се адаптира към сегашната си работа. Самостоятелна скороговорка и "ефект" Морган, ако искате,и се предоставят на собственика на проекта, за да ги използват като основа за изграждане на своята рутина. Така че дори човек, който няма опит, може лесно да се следват тези методи и овладее.
За всички техники става въпрос?
Не е като ненужна информация, ледени методи включват :
1. Не Пропускайте Техника На Четене
2. Техника Шепот
3. Като реши, че се чете и разкрият в зависимост от географското пространство
4. Универсално Четете По Дланта На Ръката Си (Джаз Техника 1)
5. Универсално Таро Четене (Джаз Техника 2)
и по -..
Трудно ли е да се овладеят техниката на леден студ?
Всичко, което си струва да овладеят, изисква специална практика и прикачени файлове време. Морган обяснява подробно своите ледени методи и предоставя основна "рутинни" за всеки, откъде да започнете. С помощта на техника ", без да пропуснете" можете да се потопите и да се научат да плуват. Вие не овладеете всички уреди в една нощ, но може да започне да се прилага утре и да получите добри резултати.

Други функции

Пол:
Унисекс
Формуляр За Участие:
Магията на едър план
Характеристики:
Начинаещ, Да Учат, Жонгльори,С Dvd, Улица, Изчезва, Плаващ, Мига, Професионален, На Сцената, Възходящ, Лесно Да Се Направи
Номер На Модела:
5555
Тип:
карта
Цвят:
Червен
Приложени Ли Инструкции:
ДА
Размер:
One Size
Материал:
Метални
Възрастова Група:
Възрастни
Фокуси:
Магията на едър план
Сценична Магия:
магически учебник
магията на монети:
Магическият пръстен
идеализъм:
Магическа левитация
Вълшебната книга:
магията на покера
Странно магия:
Магическа лекция
веревочная магия:
dovish магия
магически продукти:
магьосникът магия
магически играчки:
магически подпори

Най-добри сделки