• Ново
Dusuny нов панта ADF за Canon IR1435 D1150 D1170 D1180 MF810 FL3-1430

Dusuny нов панта ADF за Canon IR1435 D1150 D1170 D1180 MF810 FL3-1430

BGN 24.00
Брой продукти
На склад


Dusuny нов панта ADF за Canon IR1435 D1150 D1170 D1180 MF810
FL3-1430
Доставка :
Можем да доставим вашата поръчка в рамките на 1-3 работни дни след получаване на плащането. Ако ние няма да направим това, на купувача ще бъде изпратено съобщение.
Ние използваме по-долу услуги за доставка. Ако този, който предпочитате да използвате, не е наличен, когато правите поръчка, моля, свържете се с нас.
Въздушна поща стълб кита : нормално ще 30-60 дни, за да постави. Тя варира за различните страни. Проследяване на разположение само за някои страни, ние ще ви уведомим сайт за проследяване, ако той може да бъде отслежен
Epacket : само може да бъде изпратен в Съединените Щати. Обикновено доставката отнема около 10-15 дни. Може да се проследи в сайта на USPS
EMS : предлага се само за някои страни. Това обикновено отнема около 10-15 дни. Може да се проследи на сайта на EMS
Икономиката на DHL/FEdex : обикновено 7-10 работни дни. Може да се проследи в сайта на dhl или fedex
Fedex Express mai l : в САЩ и Канада 2-3 работни дни. В Европа 3-5 работни дни. В други страни, моля, свържете се с нас. Може да се проследи на сайта на fedex
Време за доставка, посочено по-горе, е в средата на времето, и понякога изключение може да се случи по различни причини – митническа закъснение, лошо време на пиковия сезон. Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от някаква помощ.
Плащане :
Ние приемаме alipay тук.
Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.
Ние също приемаме Paypal T / T Western Union-ад се свържете с нас, за да получите допълнителна информация, ако предпочитате тези начини на плащане.
Условия :
Гаранция 30 дни. Купи с увереност.
Всички стоки, които имат гаранция от 30 дни, ако това не е указано в описанието на продукта. Купувачът може да върне дефектните стоки за размяна или за връщане на парите
Ние предлагаме 30 дневна гаранция за връщане на парите, купувачът може да върне неизползван стоките за връщане на парите. Пощенски разходи не подлежат на връщане.
Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се гарантира най-добър продукт и най-доброто обслужване. В случай, че имате някакви проблеми със сделката, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка или отваряне на сделка.
Международни купувачи : вносни мита, данъци и митнически такси не са включени в цената на стоките или пощенски разходи. Тези такси са задължение на купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да научите какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди да закупите продуктите.
Само Сериозен Купувач. Моля, направете залог, само в случай, ако сте съгласни с всички по-горе условия.

Други функции

търговска марка:
Dusuny
Номер На Модела:
IR1435
Тип:
Друго

Най-добри сделки