• Ново
Fixmee R134A, R12,R22 автомобилен климатик хладилен агент вградена маслена боя инжектор 2 унции, 1/4

Fixmee R134A, R12,R22 автомобилен климатик хладилен агент вградена маслена боя инжектор 2 унции, 1/4

BGN 31.00
BGN 35.20
Брой продукти
На склад


Характеристики :
100% чисто нов и високо качество. Този продукт представлява чиста тръба за пълнене на течен хладилен агент с маслени бои. Не е необходимо самостоятелни хладилния агент във вътрешността на системата(системата не се нуждае от вакуумном състояние ). Подходящ за зареждане, система за охлаждане на автомобилния климатик R134 A(трябва да получите помощ от предаването на t ool ), R12, R22 . Маслен резервоар може да развийте. Охлаждащо масло може да се излее в кола с климатик. Високо кръвно налягане, маслостойкий, здрав, устойчив на абразия, коррозионностойкий, не се втвърдява. Медни фитинги.
Инструкции :
Затегнете резервоар за масло и съединете го между баллоном на хладилния агент и климатик на колата. Бавно и леко завъртете вентила включване-изключване, за да се масло би могло бавно и равномерно да се запишат в кола с климатик.
Технически характеристики :
Материал : алуминий + пластмаса работно налягане : (600~3000) PSI капацитет : 2 унция спираловидна резба : 1/4 "външна резба (свързва с маслен резервоар)+1/4" вътрешна резба(свързва с шнорхел)
Пакет Са Включени :
Инжектор масло&боя на автомобила 1pc

Други функции

търговска марка:
Оправят Ми
Тип:
Друго

Най-добри сделки